top of page
Tezza-5519.JPG

Valper

Mellie har termin til sitt andre valpekull 12.april og vi klarer nesten ikke å vente på å nok en gang få hennes skjønne små i hus! 

 

Selv er Mellie en medium cobberdog som måler ca 50 cm over skuldrene og vanligvis veier 21kg.

Da vi hentet henne var hun sjokoladebrun, men etter ett års tid fikk hun ett lite innslag av silver, og hun har nå verdens fineste farge. Pelsen er av typen fleece, den er bløt og litt krøllete og røytefri.

Faren til valpene heter Nor Rias Two Enzo, en Australian Cobberdog fra Kennel NOR. Pelsen hans er mørk sjokoladebrun og er også av typen fleece, men i en mer "fluffy" variant. Du kan lese mer om han ved å trykke på navnet hans. 

På denne siden kommer vi til å oppdatere med bilder av valpene underveis slik at du kan følge med etter hvert som de åpner øynene, begynner å gå, leker i hagen og får sine egne personligheter. Vi håper dere er like spent på å følge reisen deres som oss!

Mens vi venter kan dere kose dere med litt bilder av Mellies forrige valpekull! 

Er du interessert i en valp, eller har andre spørsmål kan du sende en mail til post@cobber.no

Alle som ønsker å reservere valp, må fylle ut interesseskjema du finner på linken under. 

mw favicon2_edited.png

"Endelig", hele 4 dager før tiden, mandag 8.April  fikk vi hilse på 8 nydelige små klumper! Hele 7 jenter og en enslig gutt! Vi gleder oss til å bli bedre kjent med de! 

Valpene er én uke gamle og vokser seg større for hver dag som går! Mellie har til og med villet være med både i skogen og på lek! 

bottom of page